^Vissza a lap tetejére
Contact Information
Telephone: +36 20 911 0504
e-mail:info@robitbt.hu

RoBIT számítástechnikai BT

Ügyviteli szoftverek, több mint 20 éve a piacon.

 • 1 Adatmágus-eszköz program

  Tárgyi eszköz és immateriális javak nyilvántartása, Értékcsökkenés számítás. Tárgyi eszközök, immateriális javak nyilvántartása, Számviteli törvény és adótörvény szerinti ÉCS. számítás, Érték növelés, érték vesztés, visszaírás, eladás, selejtezés. Maradvány érték kezelés Könyvelési feladás (lista és XML fájl), Nyilvántartási karton. Leltár lista Rendszer: Microsoft Windows 9x/ME/NT/2000/XP/VISTA/Windows7/Windows8
  Bővebben...
 • 2 Adatmágus-pénztár program

  Házipénztár kezelő program. Házipénztár nyilvántartás, időszaki pénztárjelentő, rovancs, kiadási/bevételi bizonylat nyomtatás Pénztár bizonylatok rögzítése, nyomtatása. Partner adatbázis kezelése, Integrálható a WSZAMLA számlázó programmal....
  Bővebben...
 • 3 Adatmágus-kontir könyvelő program

  Kettős könyvvitelt vezető KFT -k, betéti társaságok, társadalmi szervezetek és könyvelő irodák számára. 20 éve használják, a felgyülemlett felhasználói tapasztalatok alapján folyamatosan fejlesztett kiemelkedő minőségű szoftver. Napló lista, Könyvelési karton, Főkönyvi kivonat, Vevő-szállító analitika, ÁFA kimutatás(xx65 bontásában), ÁFA arányosítás Mérleg, ......
  Bővebben...
 • 4 Adatmágus-számla program

  Cikk adatbázis karbantartás, Vevő adatbázis karbantartás, Számla készítés, Testre szabható számla formátum, Többnyelvű számla formátum is kialakítható, "Csekkes" számla készítés lehetséges, LOGO megjelenítés lehetséges, Boriték nyomtatható, Integrálható a házipénztár kezelő programmal
  Bővebben...
 • 5 ROBIT BT

  Több mint 20 éve a piacon, több száz elégedett ügyfél. Szoftver fejlesztés egyedi igények szerint, univerzálisan használható kész kiforrott ügyviteli programok. Megbízható, kölcsönös előnyökre törekvő üzleti kapcsolat, korrekt árak.
  Bővebben...

GNU/GPLEz a GNU General Public License nem hivatalos magyar fordítása. A fordítást nem a Free Software Foundation adta ki, és jogi értelemben nem határozza meg a GNU GPL-t felhasználó szoftverek terjesztési feltételeit – e tekintetben csak a GNU GPL angol nyelvű verziója irányadó. Mindazonáltal reméljük, hogy ez a fordítás segít a GNU GPL jobb megértésében.

Áttekintés

 

Ez a program a "Segítsünk együtt a menekülteknek" csoport munkájának logisztikai támogatását célozza. A program segítségével rendezett formában tekinthető át az egyes alapanyagok raktárkészlete, az hogy a különböző támogatók (adományozók) révén milyen beérkezések várhatóak a közeljövőben, nyomon követhető az egyes összetevők fogyása, átlagos felhasználása is.

A joomla CMS rendszer egyik leggyakrabban használt része a kategória megjelenités "blog" formában. Én is gyakran használom ezt a lehetőséget és sokat bosszankodtam két gyakran előforduló probléma miatt:

 • Ha a cikkek introtext -jei nem egyforma hosszúak akkor - több hasábos megjelenítésnél - az oldal képen kisebb-nagyobb üres területek keletkeznek - ami szerintem nagyon csúnya.
 • Ha a cikk publikálók a "readmore" hivatkozást rossz helyre helyezték el (div, p, table vagy más block belsejébe) akkor az egész oldal megjelenítése "szétesik".

A Fenti hibákat igyekszik orvosolni az alábbi Joomla patch.

A google és egyéb keeresők szempontjából előnyös ha a web oldalunk cikkeinél a metakey adat ki van töltve. Ugyancsak szükséges ez az adat a cimkefelhők kialakitásához is.

A cikk publikálók viszont hajlamosak elfelejteni ennek kitöltését.

Az alábbi patch acikk created_by_alias és title adatát felhasználva automatikusan képezi a metakey adatokat amennyiben azokat a cikk feltöltő nem adta meg.

Facebook Twitter Google Bookmarks RSS Feed 

COPYRIGT Dizájn: CONSULTING SERVICESS FREE JOOMLA TEMPLATES