^Vissza a lap tetejére
Contact Information
Telephone: +36 1 163 13 911
e-mail:info@robitbt.hu

RoBIT számítástechnikai BT

Ügyviteli szoftverek, több mint 20 éve a piacon.

 • 1 Adatmágus-eszköz program

  Tárgyi eszköz és immateriális javak nyilvántartása, Értékcsökkenés számítás. Tárgyi eszközök, immateriális javak nyilvántartása, Számviteli törvény és adótörvény szerinti ÉCS. számítás, Érték növelés, érték vesztés, visszaírás, eladás, selejtezés. Maradvány érték kezelés Könyvelési feladás (lista és XML fájl), Nyilvántartási karton. Leltár lista Rendszer: Microsoft Windows 9x/ME/NT/2000/XP/VISTA/Windows7/Windows8
  Bővebben...
 • 2 Adatmágus-pénztár program

  Házipénztár kezelő program. Házipénztár nyilvántartás, időszaki pénztárjelentő, rovancs, kiadási/bevételi bizonylat nyomtatás Pénztár bizonylatok rögzítése, nyomtatása. Partner adatbázis kezelése, Integrálható a WSZAMLA számlázó programmal....
  Bővebben...
 • 3 Adatmágus-kontir könyvelő program

  Kettős könyvvitelt vezető KFT -k, betéti társaságok, társadalmi szervezetek és könyvelő irodák számára. 20 éve használják, a felgyülemlett felhasználói tapasztalatok alapján folyamatosan fejlesztett kiemelkedő minőségű szoftver. Napló lista, Könyvelési karton, Főkönyvi kivonat, Vevő-szállító analitika, ÁFA kimutatás(xx65 bontásában), ÁFA arányosítás Mérleg, ......
  Bővebben...
 • 4 Adatmágus-számla program

  Cikk adatbázis karbantartás, Vevő adatbázis karbantartás, Számla készítés, Testre szabható számla formátum, Többnyelvű számla formátum is kialakítható, "Csekkes" számla készítés lehetséges, LOGO megjelenítés lehetséges, Boriték nyomtatható, Integrálható a házipénztár kezelő programmal
  Bővebben...
 • 5 ROBIT BT

  Több mint 20 éve a piacon, több száz elégedett ügyfél. Szoftver fejlesztés egyedi igények szerint, univerzálisan használható kész kiforrott ügyviteli programok. Megbízható, kölcsönös előnyökre törekvő üzleti kapcsolat, korrekt árak.
  Bővebben...

A RoBIT bt programjainak használóit nem egyszerűen vevőknek tekinti hanem PARTNEREINEK akikkel közös munkában fejlesztjük, tökéletesítjük a programot, követjük a folyton változó törvényeket szabályokat.

Várjuk jelenlegi és jövendőbeli felhasználóink, partnereink javaslatait észrevételeit.

Azt tartjuk a legcélszerűbbnek ha a programmal kapcsolatos észrevételeket, hibajelzéseket, tapasztalatokat itt ezen az oldalon osztják meg velünk, kérdéseiket itt teszik fel, mi pedig ugyanitt válaszolunk rájuk. Így ugyanis az információk egyúttal "közkinccsé" is válnak, segítsük egymás munkáját, használjuk fel egymás tapasztalatait!

Természetesen a hagyományosabb utakat kedvelőknek, vagy a nem publikus kérdések esetén az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön vagy a +36 30 210 6501 és 336 1 6313 911 telefon számon is tudunk segítséget nyújtani, konzultálni.

 

Hozzászólások   

0 # Fogler Tibor 2012-08-06 14:33
**TANÁCSOT KÉREK!!!!!**
2013 -tól kkv-ban válastható lesz a pénzforgalmi szemléletü ÁFA. Ez a kibocsátónál akkor ÁFA kötelettség amikor megkapta a pénzt, a befogadónál akkor levonható amikor kifizette.
Hogyan fogjuk ezt könyvelni?
**Az én előzetes elképzelésem**
**kibocsátónál**
T311 K911 nettó érték
T311 K0467 ÁFA tartalom
amikor megkapta a pénzt (automatikusan generálva vegyesbe)
T0467 K467 ÁFA tartalom
**Befogadónál**
T5.... K 4541 nettó rték
T0466 K4541 ÁFA tartalom
amikor kifizette (automatikusan generálva vegyesbe)
T466 K0466 ÁFA tartalom
Az ÁFA bevallásokban a kifizetés dátumával szerepel az ÁFA tartalom.

Rész kiegyenlítés esetén arányos ÁFA tartalom rész kerül átvezetésre és az ÁFA bevallásban többször szerepelhet ugyanaz a bizonylat a rész ÁFA tartalmakkal.

Szerintetek jó lesz ez így?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # molnár 2012-08-07 11:12
2012-07-25 08:16:37 Molnár [#668]

Pontosabban mit jelent az onlinne weben keresztűl használható könyvelő program?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # RoBIT Bt 2012-08-07 11:14
Kedves "Molnár" [#669]Az on-line könyvelő program egy virtuális (NET-en lévő) windows XP -t szolgáltatat amire előre telepítjük az adatmagus-kontir könyvelőprogramot. Ön ezt weben keresztül

bárhonnan használhatja majdnem úgyanugy mindha egy "hagyományos" PC-n dolgozna. Sajnos a virtualizációs szolgáltató partnerünk időközben árat emelt, az új árakról még folynak a tárgyalások az árjegyzékben szereplő ár ezért sajnos jelenleg csak tájékoztató irányárnak tekinthető
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # molnár 2012-08-07 11:15
012-07-31 12:51:57 Molnár [#671]

re:#[670] Ebben az esetben ez nekünk felhasználóknak azt jelenzi, hogy egyszerre több gépről és bárhonnan tudok majd dolgozni? Ez nekem nagyon tetszene.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # RoBIT Bt 2012-08-07 11:16
2012-07-31 12:56:00 admin [#672]

Kedves Molnár #671! Valóban ezt jelenti, a részletek egyeztetése érdekében kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! Fogler Tibor Tel: +36 30 210 6501 skype:foglert
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # Jutka 2013-01-02 11:11
A KATA-s és pénforgalmi ÁFA-s számlák befogadásával kapcsolatos nyilvántartásokat támogatja a program?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # Fogler Tibor 2013-01-02 11:13
2013-as adó törvények szerinti változások.Pénzforgalmi szemléletü ÁFA-s cég könyvelése

A cég adatoknál állítsuk be a "pénzforgalmi szemléletü ÁFA" jelzést
Néhány a tv.ben szereplő kivételtől eltekintve MINDEN kimenő és bejövő számla ÁFA képernyöjén is jelöljük be a "Pénzforgalmi szemléletü ÁFA" jelzést.(A program ezt alapértelmezetten bejelölve hozza fel)


Nem pénzforgalmi szemléletü cég könyvelésében, pénzforgalmi szemléletü bejövő számla könyvelése

A bejövő számla ÁFA képernyőjén jelüljük be a "Pénzforgalmi szemléletü ÁFA" jelölő négyzetet
Visszatérő rendszeres szállító esetén célszerű a partner törzsadatoknál bejelölni "pénzforgalmi szemléletű ÁFA" jelzést, ezután a program ehhez a partnerhez tartozó bejövő számlákon alapértelmezetten bejelölve hozza fel ezt a jelölő négyzetet.


Tételes ÁFA bevallás készítés és a készpénz forgalom korlátozással kapcsolatban betartandó szabályok

Azokat a partnereket, ahol van rá esély, hogy a partnerrel a forgalom egy adott ÁFA időszakban túllépi a tv.-ben meghatározott limitet mindenképpen fel kell venni a partner törzsállományba és a bizonylatait partnerhez rendelve kell felvinni (a készpénzeseket is).
Bank bizonylaton ÁFA nem szerepelhet (mert nem azonosítható a partner) az ÁFA-s bankköltségeet vegyes vagy bejövő számlaként elő kell írni és abankban ezek kiegyenlítését kell könyvelni.
Vegyesbizonylaton ÁFA csak partner megadásával szerepelhet és ebben az esetben csak egy partner lehet az adott bizonylaton. Ezért vegyes bizonylat könyvelésénél eőre el kell dönteni, hogy ÁFA-s vagy nem ÁFA-s bizonylatot viszünk-e fel.


KATA szerinti vállalkozásokkal kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettség miatt betartandó szabályok

A bejövő számlák rögzítésekor a jelölő négyzet bejelölésével jelölni kell a KATA-s partnertől érkező számlákat és ezeket a tételeket mindig partnerhez rendelve kell felvinni.


A 2013-as ÁFA bevallás és az ehhez kapcsolódó tevékenységek az új „ÁFA bevallás 2013" menüpont segítségével készíthetőek el.A pénzforgalmi szemléletű ÁFA adatok kontírozása

A program az ilyen bizonylatok ÁFA tartalmát a kettős könyvvitelben eddig megszokott módon a 466 / 467 számlára könyveli le, ugyanakkor a 65-ös bevallásra nem biztos, hogy rá kerül ez a bizonylat. Abban az esetben ha a könyvelő biztosítani akarja, hogy a leadott 65-ös bevallások egyezzenek a 466 / 467 -re könyvelt adatokkal; a bevallási időszak végén az akkor még kifizetetlen ÁFA összegeket a 466 / 467 -ről át kell vezetni egy átmeneti számlára, a későbbi kiegyenlítéskor pedig visszavezetni a 466 / 467 -re. Ennek a műveletnek a támogatására készült egy modul a programban amit ÁFA bevallás után lehet használni.

A könyvelők egy részének az a véleménye, hogy a kifizetetlen (ezért még nem bevallott) pénzforgalmi szemléletű ÁFA tartalom is ÁFA kötelezettség/követelés (csak még nem lett bevallva) tehát azoknak is a 466/467-en kell szerepelniük. Ennek az álláspontnak az alapján ezt a modult nem kell használni.

Tételes ÁFA bevallás készítése

Az új „ÁFA kimutatás 2013" menüpontban találjuk meg ezt a modult. Lehetőség van az adatok az ABEV programba beolvasható formátumú kiexportálására is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # RoBIT BT 2013-03-25 18:12
Egyik felhasználónk változtatást kér a kintlévőségek év végi átértékelése modulban. Jelenleg a program azokat a devizában kiállított kimenő/bejövő számlákat értékeli át melyek a mérleg forduló napon nincsenek kiegyenlítve és a **SZÁMLA KELTE** a mérleg fordulónap előtt van. A felhasználó azt javasolja, hogy itt a számla **TELJESÍTÉS KELTÉT** figyeljük ne a számla keltét.

**Kérem jelezzétek ha valaki nem ért egyett ezzel a módosítással!**
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # Mihály 2014-12-29 06:26
A késedelmi kamat, behajtási átalány kezelését támogatja az adatmágos-kontir program?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # RoBIT BT 2014-12-29 18:22
I#Mihály: !gen. A fumkció be lett épitve a legutolsó programfrissitésbe.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # game 2015-06-21 03:34
Parents will customize their configurations for recommendations
and mother or father tips predicated on their kids' age groups.


Here is my website - game: http://annuaire-rose.fr
Válasz | Válasz idézettel | Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Facebook Twitter Google Bookmarks RSS Feed 

COPYRIGT Dizájn: CONSULTING SERVICESS FREE JOOMLA TEMPLATES