adatmágus-footnote Joomla 1.5,  Joomla 1.6+ Modul.

Ms-WORD, Open Office, Libra Office vagy hasonló szövegszerkesztökből CTRL/C + CTRL/V módszerrel átvett dokumentumokban lévő lábjegyzetek, végjegyzetek megjelenítése "buborék" szövegként.

Letöltés

 

Telepítés

A Joomla szabványos telepitő eljárásával telepíthető.

A modult egy látható, minden menüpontban megjeleitett pozicióba kell elhelyezni.

A modul konfiguráló képernyőjén módosíthatóak a beállítások.

Licensz, támogatás

Licenssz: GNU/GPL http://gnu.hu/gplv3.html   (Magyar fordítás)

Ez a szoftver - a fenti licensz feltételeket figyelembe véve - ingyenesen felhasználható, másolható, terjeszthető továbbfejleszthető. 

 

Támogatás: A felhasználói kérdéseket elsősorban ezen az oldalon a "Hozzászolások" részen várjuk és válaszoljuk meg, így a tapasztalatok válaszok egyuttal "közkinccsé" is válnak. Kérjük, hogy csak nagyon indokolt esetben irjon privát e-mail -t a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Ponzorálás: Hálásan megköszönöm amennyiben bármilyen csekély összeggel támogatni tudja a további GNU/GPL licenszű szabadszoftverek fejlesztésére irányuló munkámat. Ebben az esetben utalja át a támogatást a


Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. paypal

fiókba és erről e-mail-ben is tájékoztasson!

Budapest, 2012.08.18.


Fogler Tibor        Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.